25 minutes aikštelėje praleidęs 37-erių metų K. Bryantas pelnė 11 taškų (4/11 dvit., 1/2 trit.), atkovojo ir perėmė po kamuolį, atliko rezultatyvų perdavimą bei prasižengė ir suklydo po 2 kartus.

K. Bryantas pataikė pirmuosius tris savo metimus, tačiau vėliau įmetė tik du iš 10-ties, todėl Los Andželo klubo vyriausiasis treneris Byronas Scottas nusprendė paskutines 20 mačo rungtynių K. Bryantą palikti ant suolo.

Tačiau ir be jo „Lakers“ turėjo galimybę iškovoti pergalę. Iki ketvirto kėlinio pabaigos likus žaisti 2 sekundes, D'Angelo Russellas pataikė dvitaškį ir išlygino rezultatą (114:114). Kitoje atakoje Andrew Wigginso dvitaškis skriejo pro šalį.

Visgi pratęsime labiau pasisekė šeimininkų komandai. Likus žaist kiek mažiau nei vieną minutę, A. Wigginsas įmetė iš po krepšio ir išvedė „Timberwolves“ į priekį (123:121). Kitoje atakoje Juliusas Randle'as pataikė tik vieną baudos metimą (122:123).

Tačiau net ir tada svečiai galėjo išplėšti pergalę. Pirmiausia D. Russello metimas iš vidutinio nuotolio skriejo pro šalį, o pergalę dar pabandė iškovoti Roy Hibbertas, puolime atkovojęs kamuolį ir atakavęs krepšį, tačiau ir jo metimas tikslo nepasiekė ir „Timberwolves“ išnešė sveiką kailį.

„Lakers“ yra iškovojusi vos tris pergales ir patyrusi 19 pralaimėjimų bei Vakarų konferencijoje užima paskutinę vietą. Tuo metu „Timberwolves“ toje pačioje konferencijoje su devyniomis pergalėmis ir 12 pralaimėjimų rikiuojasi devinti.

„Lakers“ ir „Timberwolves“ paskutinį kartą šį sezoną susitiks vasario mėnesį.

„Timberwolves“: Kevinas Martinas 37, Karlas Anthony-Townsas 26 (14 atk. kam.), Andrew Wigginsas 19, Shabazzas Muhammadas 15... Ricky Rubio 5 (0/2 dvit., 0/2 trit., 5/6 baud., 9 atk. kam., 12 rez. perd.) taškai.

„Lakers“: D'Angelo Russellas 23, Juliusas Randle'as 20 (12 atk. kam.), Lou Williamsas 19, Jordanas Clarksonas 14, Nickas Youngas 13, Kobe Bryantas 11, Robertas Sacre'as 9 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją