„Cbet“ komandoje Justas praleido beveik du mėnesius ir Lietuvos krepšinio lygoje sužaidė 4 mačus, kuriuose per 15 minučių rinko 1,3 taško bei 0,8 naudingumo balo.

Tai jau ketvirtas žaidėjas, kuris šią savaitę paliko Jonavos ekipą, o dar vienas – Lesteris Medfordas – yra suspenduotas po konflikto su treneriu Virginijumi Šeškumi.

Ekipos sudėtyje liko šeši pagrindinės sudėties žaidėjais ir trys jauni krepšininkai, beveik negaunantys žaidimo laiko.

Tęsiasi permainos Jonavos „Cbet“ komandoje. Į klubą atvyksta Gargžduose sezoną pradėjęs puolėjas – Justas Furmanavičius.

29-erių metų 199 cm ūgio puolėjas LKL per 30 minučių pelnė 13,3 taško, atkovojo 4,5 kamuolio, atliko po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir rinko 17,4 naudingumo balo.

Justui Jonavos „CBet“ bus 5-oji komanda „Betsafe-LKL“ krepšinio lygoje. Anksčiau šoklusis puolėjas yra atstovavęs „Šiauliams“, „Dzūkijai“, „Pieno žvaigždėms“ ir „Gargždams“.

Dabartinė, atnaujinta LKL turnyro lentelė:



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją