„Kauno „Žalgirio“ ekipos administracija, treneriai bei žaidėjai sveikina vyriausiąjį trenerį su gimtadieniu bei linki ir toliau vesti komandą pergalių keliu. Linkime kuo daugiausiai džiugių akimirkų, sveikatos ir kantrybės!“ – sveikinime rašė „Žalgirio“ klubas.

Pats J. Plaza teigė, kad vis dar jaučia didžiulį atstumą nuo gimtųjų namų, pratinasi prie lietuvių įpročių, o švenčių proga linkėjo kovoti dėl savo svajonių.

„Šv. Kalėdų ir Naujųjų metų proga noriu palinkėti sveikatos ir sėkmės, – asmeniniame puslapyje rašė J. Plaza. – Aš vis bandau kompensuoti tai, kad esu 3 tūkstančiai kilometrų nuo namų. Esu nusiteikęs pozityviai, o rezultatai taip pat geri, ar ne?“

„Kovodamas dantimis dėl kiekvienos pergalės, aš stengiuosi mėgautis šia patirtimi, kuri taip skiriasi nuo man įprasto gyvenimo būdo. Tikiuosi, tai suteiks man naujų žinių kaip treneriui ir kaip asmenybei. Suvokti kitos tautos jausmus yra be galo įdomi patirtis. Bendraujame kalba, kuri nėra gimtoji nei man, nei komandoms nariams, tačiau jie supranta mano idealus, tikslus ir aš džiaugiuosi „Žalgirio“ progresu“.

„Esu labai laimingas, kad jau vasarį pasirodys į lietuvių kalbą išversta mano knyga „Andželinos skraistės“. Tikiuosi jau greitai galėsiu pranešti ir apie kitos savo knygos „Atsibusti laiku“ pasirodymą“.

„Dėkoju už įvertinimą. Jis man padeda pasitikėti savimi. Viliuosi ir toliau kovosite dėl savo svajonių, skleisite teigiamą energiją aplink save ir būsite tokie laimingi, kokie tik galite būti“, – sveikino J. Plaza.

Tiesa, daug laiko šventėms jis neturi. Jau penktadienį jo treniruojamo „Žalgirio“ laukia startas Eurolygos Top-16 etape – mūšis išvykoje su Jono Mačiulio atstovaujamu Atėno „Panathinaikos“ klubu.