„Buvo sunkios varžybos, atkaklios, taškas į tašką. Manau, abi komandos jaudinosi ir tai jautėsi. Gerai, kad viskas gerai mums baigėsi. Šiandien man paprasčiausiai nekrito. Būna tokių dienų. Neįmeti tu, įmeta komandos draugas. Tuo mūsų komanda ir stipri“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Panathinaikos“ puolėjas Jonas Mačiulis, į „Žalgirio“ krepšį įmetęs 4 taškus.

„Pagrindinis dalykas, kuris šiandien lėmė pergalę, buvo pasitarimas per didžiąją pertrauką. Mes kalbėjome, kad negalime laimėti vien puldami, mums buvo būtina gera gynyba. Tą mes ir padarėme – gerai gynėmės. Taip pat šiandien mes mažai klydome ir atlikome daug rezultatyvių perdavimų. Lyginant su pirmomis tarpusavio rungtynėmis mes žaidėme kur kas geriau, visi žaidėjai sveiki ir galėjo rungtyniauti. Mes tikėjome, kad esame geresni ir turime laimėti“, - spaudos konferencijoje teigė „Panathinaikos“ strategas Argiris Pedoulakis.

„Šiais metais mes išmokome pamoką, kad niekada nereikia verkšlenti – mes neverkiame dėl traumų ir ar kitų problemų, todėl nenoriu kalbėti apie žaidėjus, kurie negali žaisti. Tokiose rungtynėse, kai taškų skirtumas nedidelis, daug lemia smulkios detalės. Šiandien rėmiausi tais žaidėjais, kurie gali žaisti ir šį sezoną demonstruoja gerą žaidimą. Mes kovojome su viena stipriausių iki pat paskutinių akimirkų ir aš didžiuojuosi savo žaidėjais.

Stengsimės atsigauti ir į Malagą važiuosime pergalės. Rūbinėje mačiau nusivylusius veidus, tačiau mes nepasiduodame ir kovosime iki galo“, - teigė „Žalgirio“ strategas Joanas Plaza.

„Tiesiog reikia žaisti iki rungtynių pabaigos. Varžovai paskutines keturias minutes sužaidė labai gerai, tuo tarpu mes padarėme kelias klaidas, neapsigynėme. Tai buvo rungtynės „mirk arba gyvenk“. Labai apmaudu, nes visas rungtynes pirmavome ir paleidome pergalę iš savo rankų“, - po rungtynių sakė Robertas Javtokas, ketvirtadienį pelnęs 8 taškus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)