Svečių klubas šiuo metu žaidžia ne tik puikią atkarpą, skaičiuodamas šešių iš eilės laimėtų rungtynių seriją ir europiniame turnyre, ir ACB lygoje, bet taip pat ėmė kopti į Europos taurės A grupės viršų, šiuo metu užimdamas penktąją vietą (6 perg. ir 5 pralaim.).

Šiuo metu slogią atkarpą išgyvenantys „Vilkai“ tikisi sugrįžti į pergalių kelią. Sostinės komandos treneris Kęstutis Kemzūra neabejoja, kad „Joventut“ ekipos žaidimas yra visai kitoks, nei buvo pirmajame komandų susitikime.

Pasak trenerio, prie to ženkliai prisidėjo po traumų sugrįžę varžovų legionieriai, tačiau jis vylėsi, kad jo vadovaujami krepšininkai taip pat žengė žingsnį į priekį, lyginant su maču Ispanijoje, ir sugebės mesti rimtą iššūkį pasikeitusiai „Joventut“ komandai.

„Reikia įvertinti, kad žaidėme su komanda, kuri neturėjo dviejų savo pagrindinių gynėjų – Andrew Andrewso ir Andreso Felizo. Manau, kad jie – didelė dalis jų komandoje. Mes ateiname į šias rungtynes netekę Rasheedo Sulaimono ir, kol kas, vis dar be Jeffery Tayloro.

Bet mes žaidžiame namuose. Manau, kokybiškai esame geresni. Visų pirma, tikiuosi kovos ir, aišku, turėsime įdėti daug energijos, kad šiose rungtynėse pasiektume pergalę“, – dvikovos išvakarėse sakė K. Kemzūra.

– Užsiminėte apie du po traumų sugrįžusius varžovų žaidėjus. Jų sudėtį taip pat papildė Tyleris Cookas. Kiek šie žaidėjai pakeitė komandos veidą?

– Jie labai daug pakeičia. Jie turi patyrusį aukštaūgį Ante Tomičių, kuris yra dar kaip papildomas įžaidėjas aikštelėje. Felizo ir Tomičiaus sąveika yra vienas iš tų dalykų, kuriuos turėsime stabdyti. Deshauno Thomaso kokybė atakuoti iš trijų taškų ir žaidimas viduje – mes neblogai tvarkėmės. Vėlgi, laukia sunkus darbas. O Andrewsas yra tas, kuris gali ir įmesti, ir sukurti kitiems. Tai jų vaidmuo yra labai didelis.

– Kurį laiką akcentuojate „Wolves“ komandos didelį klaidų skaičių. Nemaža tų klaidų dalis yra padaroma pirmoje rungtynių pusėje. Kaip galėtumėte tai paaiškinti?

– Įvairios priežastys, nėra vienos. Kai kurios yra dėl neatsakingumo, tai tą mes bandome taisyti susikaupdami ir tiesiog brangindami kamuolį. Kitos kyla dėl agresyvios varžovų gynybos. Čia mes vėlgi turime mokėti atlikti savo derinius ir, bet kuriuo atveju, branginti kamuolį.

– Komanda nuo sezono starto iš toli metė geru procentu. Šiuo metu jis yra suprastėjęs. Kokias matote to priežastis?

– Kaip ir pačio rezultato – komandos turi pakilimus ir nuopuolius. Galima kažkiek paaiškinti tuo, kad iškrito keletas mūsų pagrindinių žaidėjų. Manau, kad prisidėjo tam tikras nuovargis ir išgyvename ne pačius geriausius laikus.

„Wolves“ rungtynės su „Joventut“ įvyks trečiadienį, gruodžio 20 d., 19 val. „Avia Solutions Group“ arenoje.



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją