Šios draugiškos tarpvalstybinės rungtynės prasidėjo „Meijinxiong“ krepšininkų taiklių tolimų metimų serija, kurią nutraukė jonaviečių treneris K. Naruševičius, paprašydamas minutinės pertraukėlės. Tuo metu Kinijos krepšininkai pirmavo 13:4. Po tokio šalto dušo Jonavos krepšininkai jau nebuvo linkę juokauti ir dar pirmame ketvirtyje sumažino atsilikimą iki minimumo.

Antrame kėlinyje viskas stojo į savo vietas ir SK „Triobet“ krepšininkai ėmė demonstruoti jiems būdingą greitą ir rezultatyvų žaidimą. Aikštės šeimininkai trečiame ketvirtyje svečius pasiuntė į nokdauną ir skirtumas tarp ekipų tik didėjo. „Triobet“ laimėjo rungtynes net 44-ių taškų skirtumu – 101:57 (18:19, 29:12, 32:10, 22:16).

Šiame susitikime Jonavos komandos treneris išmėgino visus žaidėjus. Rezultatyviausiai rungtyniavo R. Čepanonis, pelnęs 20 taškų. R. Narkevičius įmetė 16, o T. Sebežiovas - 12 taškų.

„Meijinxiong“ ekipoje išsiskyrė Li Jun, įmetęs 15 taškų, Yu Yang surinko 12, Zhang Shu - 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją