Virginijaus Šeškaus treniruojamą ekipą sustiprinęs latvis aikštelėje išsiskiria puikiu pataikymu iš toli bei turėtų dabartinei jonaviečių sudėčiai suteikti dar daugiau universalumo.

Latvis praėjusį sezoną pradėjo Vengrijoje ir atstovaudamas Sėkešfehėrvaro „Alba Fehevar“ pelnė po 12,5 taško, atkovodavo po 4,7 kamuolio, atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo bei rinko 12,2 naudingumo balo.

Sezono eigoje snaiperiui teko pakeisti komandą ir prisijungti prie Gyseno „46ers“ ekipos, kuri rungtyniavo stipriausioje Vokietijos lygoje.

Pastarojoje latvis fiksavo 7,1 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 4,1 naudingumo balo vidurkius bei tritaškius metė beveik 40 procentų taiklumu.

„Wolves“ ekipoje rungtyniaus Tomas Pačėsas

Naujai suburtos BC „Wolves“ komandos jaunimo gretas papildė 22 m. amžiaus puolėjas Tomas Pačėsas. Su 202 cm ūgio žaidėju pasirašyta vienerių metų sutartis.

Praėjusį sezoną T. Pačėsas vilkėjo Alytaus „Dzūkijos“ marškinėlius ir savo komandai „Betsafe-LKL“ čempionate vidutiniškai rinkdavo po 1,3 taško ir atkovodavo po 0,7 kamuolio per rungtynes.

Jaunas krepšininkas „Dzūkijos“ ekipoje praleido penkis sezonus, taip pat gynė Regionų krepšinio lygoje (RKL) besivaržančios Alytaus „SRC-Dzūkijos“ garbę.

„Wolves“ komandai tęsiant komplektacijos darbus, T. Pačėsas oficialiai tapo 11-uoju „Wolves“ žaidėju.

Jis su komanda treniravosi nuo pasirengimo sezonui pradžios ir sužaidė pirmose dvejose draugiškose rungtynėse Prienuose su vietos „Labas GAS“ ir Tartu „Ulikool“, taip pat pasirodė aikštelėje rungtynėse Panevėžyje su „Lietkabeliu“. Tuo metu mačą su „Gargždais“ ir Vlado Garasto taurės turnyrą praleido dėl ligos.

Šią savaitę prie komandos jau prisijungė iš Europos krepšinio čempionato grįžę Kristupas Žemaitis ir Eigirdas Žukauskas, o argentiniečio Marcoso Delios atvykimo laukiama artimiausiu metu.

Tomas Pačėsas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją