Taškas į tašką vykusiose rungtynėse katalonai iniciatyvą perėmė tik ketvirto kėlinio antroje pusėje ir atsitiesė po nesėkmių prieš Vilerbano ASVEL bei Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“ ekipas.

Nugalėtojams Nikola Mirotičius surinko 16, Nicolas Laprovittola – 13, o Jamesas Nnaji – 12 taškų.

Rokas Jokubaitis per 16 minučių sukaupė 5 taškus (2/3 dvitaškiai, 0/2 tritaškių, 1/1 bauda), atliko 2 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 1 kamuolį, bet suklydo 3 kartus. Lietuvis pasižymėjo ir galingu dėjimu su varžovo pražanga.

Šeimininkams Justusas Hollatzas parūpino 16, o Scottas Bamforthas – 12 taškų.

Primename, kad kitą savaitę „Barcos“ laukia Eurolygos akistatos su AS „Monaco“ ir Atėnų „Panathinaikos“.

Kur kas užtikrintesnę pergalę įsirašė Vitorijos „Baskonia“ (8-3), kuri taip pat išvykoje 96:68 (20:9, 33:15, 25:22, 18:22) pranoko Las Palmo „Gran Canarią“ (7-4).

Baskams kelią į priekį rodė fantastiškai atakavęs Markusas Howardas, kuris per 23 min. sušveitė net 34 taškus (9/12 tritaškiai).

Solidžiai pasirodė ir Tadas Sedekerskis, kuris per 20 min. atseikėjo 14 taškų (7/8 dvitaškiai, 0/2 tritaškių), nusiėmė 4 atšokusius kamuolius ir išdalino 2 rezultatyvius perdavimus. Tai – rezultatyviausias T. Sedekerskio mačas šiame sezone.

Rokas Giedraitis per 16 minučių įmetė 5 taškus (1/1 dvitaškis, 1/2 tritaškis).

Netrukus ACB lygoje padaugės lietuvių. Pranešama, kad susitarimą su Manresos BAXI pasiekė 28-erių metų vidurio puolėjas Martinas Gebenas.

Buvęs žalgirietis paliko Frankfurto „Skyliners“ gretas.

Vokietijoje M. Gebenas vidutiniškai rinko po daugiau nei 14 taškų ir 7 atkovotus kamuolius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją