„Turime susitaikyti su faktu, kad NBA – stipriausia lyga pasaulyje. Visiems savo žaidėjams, kolegoms linkiu ten patekti, nes tai – viršūnė. Sau – taip pat. Kitas reikalas, kad ten yra savų niuansų, kuriuos reikia įvertinti“, – sakė buvęs įžaidėjas, NBA rungtyniavęs 2005-2007 metais.

Anot jo, keliantis per Atlantą svarbu pataikyti į tinkamą klubą.

„Darbo vieta man nėra esminis kriterijus – tai gali būti NBA, Australija, mėnulis. Svarbiau dirbti su tokiais bendražygiais, kurie yra to paties mentaliteto. Noriu, kad mane kiekvieną dieną suptų sveikai mąstantys žmonės, kurie nori tobulėti, kurie mato perspektyvą, nėra užsidarę savame kiaute.

Tikrai neisiu į NBA vien dėl „pliusiuko“. Nenoriu prarasti savo vertybių, principų“, – svarstė Š. Jasikevičius.

Kaunietis taip pat linkėjo Tarptautinei krepšinio federacijai (FIBA) kuo greičiau suderinti varžybų kalendorių su NBA ir Eurolyga.

„Dabartinė situacija – visiška katastrofa, absurdas. Ji privalės keistis, nes taip ilgai būti tiesiog negali“, – kritikavo „Žalgirio“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)