Nors su „Barcelona“ sausu rezultatu 3-0 triumfavęs ACB lygos finale prieš Eurolygos karalių Madrido „Real“ klubą Šaras neišsaugojo trenerio posto Katalonijoje, panašu, kad dėl to labai neišgyvena.

Lietuvos krepšinio legenda socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalino įspūdingais vaizdais iš Airijos golfo laukų, kur susitiko su senu bičiuliu Žydrūnu Ilgausku, jau daugiau nei ketvirtį amžiaus gyvenančiu JAV ir įgijusiu šios šalies pilietybę.

Du kauniečiai savo laisvalaikį taip leidžia jau ne vienerius metus.

Š. Jasikevičius kone kasmet atostogų metu žaidžia golfą būtent su Ž. Ilgausku, o praeityje duotame interviu yra sakęs, jog šis sportas jį „ir ramina, ir veda iš proto“.

Ilgą ir sėkmingą karjerą NBA turėjęs „Big Z“ yra dukart dalyvavęs „Visų žvaigždžių“ rungtynėse, bet taip niekada ir nesužaidė ne vieno turnyro už Lietuvos rinktinę, kurioje jo su nekantrumu laukė tas pats Šaras.

Tiesa, Ž. Ilgauskas yra gynęs Lietuvos garbę atrankoje į 1995 metų Europos čempionatą Atėnuose.

Tuomet dar Kauno „Atletui“ priklausęs 20-metis aukštaūgis iš viso sužaidė tris mačus (viename iš jų netgi atliko dvigubą dublį – 10 taškų ir 13 atkovotų kamuolių) ir visuose juose lietuviai šventė pergales bei iškovojo kelialapį į Senojo žemyno pirmenybes.

Prie jo prisidėjęs Žydrūnas į Atėnus nebuvo pakviestas, o ten Lietuvos nacionalinė komanda nukeliavo iki pat finalo, kur tik po dramatiško ir iki šiol aistras keliančio finišo 90:96 nusileido Jugoslavijai bei užsikabino sidabro medalius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)