Pats Š. Jasikevičius neslepia, kad tuo labai džiaugiasi, tačiau įspėja, kad po traumų grįžtantiems žaidėjams dar reikia įgauti tinkamą sportinę formą.

„K. Kuričius ir N. Mirotičius grįžta ir tai yra puikios naujienos, tačiau jų sugrįžimas nebus lengvas. Jie dar turi priprasti prie varžybų ritmo, adaptuotis prie bendro proceso. Tačiau kartais reikia žengti žingsnelį atgal, kad ateityje galėtum žygiuoti toliau“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

Achilo sausgyslės traumą išsigydęs N. Mirotičius su komanda pradėjo treniruotis praėjusį šeštadienį. Jau šią savaitę Eurolygos MVP gali pirmą kartą šį sezoną žengti į aikštę.

Dirbti pradėjo ir K. Kuričius, kuris spalio pradžioje buvo patyręs galvos traumą ir jautė peties skausmus.

Barcelona“ komandos traumuotų žaidėjų sąraše vis dar yra Sergi Martinezas, kuriam buvo operuotas kairės kojos kelis. Be kamuolio jis praleis mažiausiai tris mėnesius.

Šią savaitę „Barcelona“ antradienį namie susigrums su „Partizan“, o po penktadienį savo aikštėje žais su Vitorijos „Baskonia“.


Standings provided by Sofascore

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją