Šiuo metu Šarūno Jasikevičiaus vadovaujama „Barcelona“ Eurolygoje su dar keturiomis komandomis pirmauja turnyre turėdama 10 pergalių ir 5 pralaimėjimus.

Vietiniame fronte rungtynes atsargoje turinti „Barca“ dviem pergalėmis atsilieka nuo pirmaujančio „Real“.

„Daugiau ar mažiau, esame pozicijose, kuriose ir galvojome, kad turime būti. Laikytis aukščiausių pozicijų tiek Eurolygoje, tiek ir ACB lygoje, tai yra kertiniai dalykai“, – apie situacijas turnyro lentelėse „Barca TV“ kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Nemanau, kad žaidėme gerą krepšinį, mes nebuvome nuoseklūs. Tačiau už tai slypi daug priežasčių, traumos, tęstinumo trūkumas.

Geroji dalis ta, kad komanda gali tapti daug geresne. Esame toli nuo geriausios versijos, bet vis tiek kovojame visose rungtynėse.

Turime daug kur tobulėti“, – tvirtino Š. Jasikevičius.

Strategas neslepia, būtų puiku dėl trofėjaus kovoti gimtajame Kaune, kuriame pavasarį vyks Eurolygos finalo ketvertas.

„Kaunas jau seniai nusipelnė priimti Eurolygos finalo ketvertą. Tikiuosi, tai bus pasiteisinęs ėjimas“, – vylėsi strategas.

Š. Jasikevičius keturis kartus tapo Eurolygos čempionu kaip žaidėjas, o dabar pirmojo titulo siekia kaip strategas.

Katalonijos grandas nuolat yra tarp favoritų laimėti Eurolygą.

„Niekada nejaučiu jokio spaudimo. Visada jaučiu asmeninį spaudimą sau, nuolat iš savęs daug reikalauju“, – prisipažino Š. Jasikevičius.

Jo auklėtinių laukia įtempta metų pabaiga: Eurolygos 16-ame ture „Barcelona“ svečiuose susitiks su Belgrado „Crvena zvezda“, o kitą pirmadienį Madride – „El Clasico“ mūšis su „Real“.

Eurolygos finalo ketvertas Kaune vyks gegužės 19-21 dienomis.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją