Eurolygos reguliarųjį sezoną Stambulo „Fenerbahče“ baigė pralaimėjimu 81:84 po pratęsimo Pirėjo „Olympiakos“ krepšininkams. 6-ą vietą užėmę lietuvio auklėtiniai tiesiogiai pateko į atkrintamąsias varžybas.

„Tai buvo neįtikėtinos rungtynės pakeliui į atkrintamąsias varžybas tiek kalbant apie atmosferą, tiek apie intensyvumą, – dvikovą vertino Š. Jasikevičius. – Buvo atkarpos, kai kontroliavome rungtynes, tačiau žaidėme prieš labai stiprų varžovą. Turėjome ir prastų atkarpų, ypač pratęsime, kai turėjome 5 taškų persvarą ir praradome kontrolę.

Tuo viskas ir baigėsi. Pabaiga nesusiklostė, tačiau mums reikėjo tokių rungtynių prieš atkrintamąsias varžybas. Tiek atmosfera, tiek įvairovė rungtynėse buvo labai gera. Tokiose dvikovose labai svarbios mažos detalės.“

Anot jo, atkrintamosiose varžybose bus labai svarbu, kaip žaidėjai jausis.

„Ši savaitė mums buvo labai prasta, žaidėme daug rungtynių, bet šįvakar mes susitvarkėme, viskas buvo gerai. Reguliarųjį sezoną baigėme 6-oje vietoje. Mūsų laukia „Monaco“ komanda, kuri yra viena geriausių Eurolygoje. Tai labai solidus projektas su tais pačiais žaidėjais ir tuo pačiu treneriu“, – neabejojo Š. Jasikevičius.

5-oje vietoje esančios Pirėjo „Olympiacos“ atkrintamosiose varžybose lauks akistata su „Barcelona“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją