„Paskutinį ketvirtį mes buvo labai geri, žaidėme solidžiai, ypač gynyboje. Turime patyrusių žaidėjų su charakteriu“, – per spaudos konferenciją kalbėjo Š. Jasikevičius.

Viena Eurolygos lyderių „Barcelona“ (18/5) turėjo daug vargo rungtynėse namie su Miuncheno „Bayern“ (11/12) krepšininkais. Š. Jasikevičiaus auklėtiniai paskutiniame kėlinyje turėjo vytis varžovus, tačiau svarbiausiomis minutėmis neklydo ir iškovojo pergalę 71:66 (9:9, 19:20, 17:12, 26:25).

Vis dėlto lietuvis nepraleido progos pabaksnoti pirštu į prastą katalonų rungtynių startą: „Pirma dvikovos dalis varė į neviltį, nes darėme viską priešingai, nei buvome pasiruošę. Varžovai metė 16 kartų daugiau į krepšį, laimei ir daug nepataikė. Tuomet trečiame kėlinyje jau buvome šiek tiek geresni“.

Š. Jasikevičius pabrėžė, kad yra laimingas iškovota pergale, tačiau nepatenkintas, kaip psichologiškai ir fiziškai paruošė komandą rungtynėms.

„Sudėliojau akcentus, kad „Bayern“ yra itin fiziškai kieta ir atletiška komanda, tačiau nuo pradžių nieko dėl to nedarėme. Svarbu iš to pasimokyti, nes mes vos nepralaimėjome dar nė nepradėję žaisti, pasiruošimo etape“, – analizavo jis.

Šaras negailėjo gerų žodžių neseniai į aikštę sugrįžusiam Nickui Calathesui: „Nickas gerai vadovavo komandai. Daug puolime savo prasiveržimais mums padėjo Dante Exumas, o taikliais tolimais metimais – Kyle'as Kuričius.

8 taškus prie pergalės pridėjęs Brandonas Daviesas sakė, kad pirmoji rungtynių dalis nenusisekė: „Tačiau paskutiniame kėlinyje radome, kaip pasiekti šioje dvikovoje pergalę. Prie to labai prisidėjo sirgaliai, kurie davė gerą impulsą lemiamomis minutėmis.“

Kitas rungtynes „Barcelona“ ketvirtadienį namie žais su Atėnų „Panathinaikos“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)