„Vertinant visas rungtynes, mums labai trūksta stabilumo, ypač gynyboje. Tam tikrais momentais mes žaidžiame labai gerai, bet paskui prarandame iniciatyvą, leidžiame varžovams pajusti žaidimo rimtą ir už tai sumokame didžiausią kainą. „Unicaja“ išnaudojo mūsų klaidas, baudė mus kontratakose, tiek žaidžiant vienas prieš vieną. Galiu tik pasveikinti varžovus, nes jie buvo geresni, turėjo daugiau energijos ir nusipelnė pergalės“, – teigė Š. Jasikevičius.

Pusfinalio seriją „Barcelona“ pradėjo namuose sunkia pergale 84:81, o dabar dvi rungtynes iš eilės žais Malagoje. „Visada geriau žaisti savo žiūrovų akivaizdoje, bet tai nėra lemiamas faktorius. Šiandien viena komanda buvo geresnė už kitą, nors ta kita komanda turėjo stiprų žiūrovų palaikymą. Tai yra krepšinis. Neturime pasiduoti panikai, privalome išsaugoti ramybę ir pasitikėjimą. Rungtynės vyksta kas antrą dieną, mes nieko nelaimėjome po pirmos pergalės, nieko nepraradome ir po pirmojo pralaimėjimo. Tai yra ACB lygos pusfinaliai, juose visada būna sunku. Tiesiog turime iškentėti ir rasti būdą laimėti“, – samprotavo trečią sezoną „Barcelona“ vyriausiojo trenerio poste baigiantis Š. Jasikevičius.

Anot jo, nors jo komanda popieriuje atrodo pranašesnė, bet kol kas sąlygas diktuoja varžovai. „Tikrai būtų neprotinga nesijaudinti po tokio pralaimėjimo. Turime jaudintis, nes nors esame aukštesnė ir geriau dėl kamuolių po krepšiais kovojanti komanda, kol kas tą kovą laimi „Unicaja“. Mes žinojome, kad jie gali pavojingai kontratakuoti ir versti mus klysti, todėl privalome susikaupti ir rasti priešnuodžių tokiam jų žaidimui. Be abejo, man neramu, bet aš tikiu savo komanda, tikiu, kad krepšininkai padarys reikiamas išvadas ir tinkamai sureaguos į šią nesėkmę“, – vylėsi 46-erių krepšinio specialistas.


Kitame Ispanijos krepšinio lygos pusfinalyje susitinka Madrido „Real“ ir Badalonos „Joventut“. Pirmąsias serijos rungtynes 90:73 laimėjo Karališkasis klubas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją