Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje Šarūnas Jasikevičius aiškino, ko pasigedo saviškių žaidime ir ką jiems sakė rūbinėje.

„Dvejopos mintys. Man nepatiko, kad po pralaimėjimo buvo prastoka energija. Aibei žaidėjų reikėjo šitų rungtynių, kad jie geriau pasijaustų, bet ne visi atsakė į šią užduotį. Jų galvose vyksta kažkokia kova, bet aš kai kurių jų dar tikrai nelabai suprantu. O kai kurie atsakė į tuos klausimus.

Ir rūbinėje pasakiau, kad jeigu jie galvoja, jog treneris yra nusistatęs ar kažką, tai taip nėra. Turite eiti ir įrodyti viską aikštėje. Aišku, turime daug naujokų ir visi nežais genialiai, bet kažko norisi jau daugiau iš jų“, – atviravo Šaras.

Jis pridūrė, kad jo auklėtiniai turi stengtis kiekvieną minutę, o ne žaisti atkarpomis.

„Mums reikia žaisti savo krepšinį. Tą gal 20 minučių ir darėme, o kitas 20 – ne. Visų pirma, turime pasižiūrėti sau į akis ir su visa pagarba eiti į aikštę bei rodyti savo jėgą prieš potencialiai silpnesnius varžovus kiekvieną minutę“, – dėstė Š. Jasikevičius.

Žalgiriečiai rungtynes Alytuje perlaužė tik trečiame kėlinyje, kai į aikštę buvo mesti Thomas Walkupas ir Zachas LeDay'us. Būtent daugiausiai jųdviejų ir Artūro Milaknio pastangomis svečiai netrukus atitrūko ir antrą susitikimo pusę laimėjo net 51:26.

Nugalėtojams Jockas Landale'as surinko 14, Martinas Gebenas 12, o Artūras Milaknis 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)