„Barcelona“ strategas Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi sėkminga kova dėl atšokusių kamuolių (39-26) bei kur kas rezultatyvesne antrąja rungtynių puse, kurią svečiai laimėjo 44-37.

„Nustokite stebėtis „Zenit“ sėkme. Sezono metu komanda buvo stipriausiųjų ketverte. Turite vieną geriausių trenerių ir puikius žaidėjus. Tai man nėra staigmena. Dirbau su šiais žmonėmis ir mokiausi iš jų.

Buvo svarbu laimėti Sankt Peterburge ir susigrąžinti namų aikštės pranašumą. Šiandien mes buvome komanda, norinti kentėti dėl pergalės. Mūsų krepšinis nebuvo tobulas, bet mes buvome pasiruošę kentėti“, – Š. Jasikevičių cituoja Sport.ru portalas.

Katalonų ekipos strategas apgailestavo, jog nepavyko ramiau užbaigti rungtynių.

„Ne viskas buvo idealu, galėjome anksčiau užsitikrinti ramesnę rungtynių baigtį. Bet tai yra lemiami sezono momentai, be kančios mes niekur nedingsime.

Žaidėme labai gerai antro kėlinio pabaigoje, taip pat ir trečio kėlinio pradžioje. Trečio ketvirčio pabaigoje ekipa padarė neįtikėtinai daug klaidų. Privalėjome būti daug kietesni gynyboje. Turėjome rezerve dar tris pražangas, o mes leidome varžovams mesti tritaškius, veržtis arčiau krepšio.

Nesuteikėme „Zenit“ jokių lengvų momentų ir buvome pasirengę kentėti.

Ir jei mes negalime „Zenit“ nubausti puikia gynyba, mes privalome juos pranokti atšokusiais kamuoliais. Tai buvo labai svarbu ir vaikinai tą suprato.

Manau, kertinius dalykus pasiekėme antroje rungtynių pusėje, kurioje pelnėme 44 taškus. Tai yra geras rezultatas prieš tokią gerą gynybą“, – įsitikinęs „Barcelona“ vairininkas.

„Zenit“ strategas Xavi Pascualis taip pat išskyrė kovą dėl atšokusių kamuolių ir klaidas puolime, nors šeimininkai klydo rečiau už svečius (10-15).

„Visų pirma ačiū mus palaikiusiems sirgaliams, kurie šį vakarą buvo su mumis. Tai buvo nuostabi atmosfera ir aš turiu jiems už tai padėkoti.

Tai rungtynės, kurias akivaizdžiai pralaimėjome dėl nepakankamos kovos po „lenta“ ir klaidų.

Šioje serijoje tai yra svarbūs dalykai, „Barca“ turi tą kokybę, ūgio pranašumą ir nuostabius žaidėjus. Mes nekontroliavome atšokusių kamuolių.

Padarėme klaidų puolime, nes šiek tiek dvejojome savo veiksmuose. Turime tęsti seriją. Noriu pasveikinti mūsų žaidėjus už pastangas ir kovą iki galo“, – po rungtynių kalbėjo „Zenit“ vyr. treneris.

Kitas rungtynes komandos vėl Sankt Peterburge žais penktadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (91)