Eurohoops skelbia, kad 30-metis ir katalonai jau sudarė dvejų metų sutartį, tačiau „Mundo Deportivo“ žurnalistas Jose Ignacio Huguetas rašo, kad susitarimas dar nėra pasiektas – K. Punteris tikrai turi pasiūlymą ant stalo, jį vertina labai palankiai, bet galutinio atsakymo nedavė.

Pridedama, kad krepšininkas per sezoną uždirbtų apie 1,6 mln. eurų. Panašius pinigus jam siūlo ir Atėnų „Panathinaikos“, savo kapitoną ir lyderį ketino išlaikyti ir dabartinė gynėjo ekipa Belgrado „Partizan“.

Biudžetą mažinanti „Barcelona“ pinigų atrado atsikračiusi milžiniškų Šarūno Jasikevičiaus ir Nikola Mirotičiaus sutarčių – jie kartu uždirbdavo apie 7 mln. eurų per sezoną.

Katalonai taip pat bandys atsikratyti Cory Higginso, turinčio dar metus galiojantį kontraktą. Būtent K. Punteris ir pakeistų pastarąjį.

Praėjusį sezoną K. Punteris buvo šeštas rezultatyviausias Eurolygos krepšininkas, rinkęs po 16,1 taško, o tritaškius realizavęsnet 44 proc. tikslumu.

Primename, kad „Barcelona“ pirmadienį paskelbė atsisveikinanti su Š. Jasikevičiumi, o jį pakeitė klube žaidęs ir pastaruoju metu su jaunimu dirbęs Rogeris Grimau.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją