Ta proga Kauno „Žalgirio“ tinklalaidžių studijoje apsilankė „Žalgirio“ organizacijos vadovas Paulius Jankūnas, kuris ne tik apibendrino jau prabėgusią sezono dalį, bet taip pat žvelgė į likusią ir atskleidė artėjančio sezono komandos detalių.

Viena iš jų – pokyčiai komandos vadovybėje. Nuo šiol P. Jankūnas užims klubo prezidento pareigas, o komandos sporto direktoriumi tampa iki šiol jaunimo komandos programos vadovu dirbęs Gediminas Navickas. Jo poziciją jaunimo sistemoje perims Andrius Gopenas.

„Gediminas prisijungė prie komandos vadovybės ir iki pat sezono pabaigos bus prie komandos. Jam reikia perprasti visus procesus, pažiūrėti, kaip gyvena komanda, kuo ji kvėpuoja. Reikia pabendrauti su treneriais, žaidėjais. Jam reikia suprasti, kaip viskas vyksta pagrindinėje komandoje, nes jaunimo sistemoje gyvenimas verda kitaip. Jis taip pat bus šalia žaidėjų atrankų ir kito sezono komandos formavimo. Jis viską matys iš arti, o oficialiai viskas susidėlios po sezono. Šie du mėnesiai jam skirti apsiprasti ir susigyventi su pokyčiais“, – pasakojo klubo vadovas.

Pasak P. Jankūno, šiuo metu klubas jau itin aktyviai dirba žaidėjų rinkoje ir žvalgosi į artėjančio sezono sudėtį.

„Dabar yra pats darbymetis, ir iki manęs „Žalgiris“ šiuos darbus pradėdavo gana anksti, nes galima pratęsti sutartis už geresnę kainą nei vasarą. Darbas pilnai vyksta, turime išsirinkę žaidėjus, kuriuos norėtume turėti kito sezono komandoje. Vyksta pokalbiai tiek su agentais, tiek su žaidėjais“, – sakė ilgametis žalgirietis.

Viena karščiausių temų Lietuvoje ir Europos krepšinyje – Keenano Evanso likimas „Žalgiryje“.

„Klubas daro visus žingsnius, kad jis liktų. Puikiai žinome, kas tai per žaidėjas ir kokiame lygyje jis žaidžia. Pagrindinės Eurolygos komandos dėl jo pešasi. Daug bendraujame tiek su Keenanu, tiek su jo agentu ir tikrai lipame per save, kad jį išlaikytume. Koks bus jo sprendimas – aš nežinau“, – teigė P. Jankūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)