Sūnaus debiutą greta aikštės stebėjo tėvas L. Jamesas, o Bronny į aikštę žengė nuo atsarginių suolelio pirmoje rungtynių pusėje.

Jo atstovaujama Pietų Kalifornijos universiteto komanda po pratęsimo 79:84 nusileido Long Bičo valstijos ekipai.

B. Jamesas iš viso žaidė 16 minučių, pelnė 4 taškus, atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, perėmė 2 kamuolius bei blokavo varžovo metimą.

Lapkričio mėnesį gydytojai leido 19-mečiui grįžti į krepšinį ir Bronny netrukus prisijungė prie komandos treniruočių.

Po dvikovos B. Jamesas neatsakinėjo į žurnalistų klausimus, tačiau teigė esantis „dėkingas už viską“.

Jis dėkojo klinikos darbuotojams, savo šeimai ir treneriams už palaikymą „sunkiu mano gyvenimo laikotarpiu“.

Los Andželo centre esanti „Galen Center“ arena buvo sausakimša, o LeBroną Jamesą lydėjo dukra Zhuri ir sūnus Bryce'as, kuris žaidžia krepšinį Siera Kanjono vidurinėje mokykloje.

Bronny Jamesas sulaukė ovacijų, kai ant parketo žengė pirmame kėlinyje sužaidus kiek daugiau nei 8 minutes. Pirmame kėlinyje (NCAA žaidžiami du kėliniai po 20 minučių) iki pertraukos jis prametė vienintelį savo metimą iš žaidimo, sukėlė žiūrovų ovacijas po tėvo stiliumi blokuoto varžovo metimo.


Pirmuosius savo taškus jis pelnė antroje rungtynių pusėje, po pataikyto tritaškio iš savo vietų kilo tiek LeBronas, tiek ir visi žiūrovai.

Ketvirtadienį LeBronas Jamesas teigė, kad jo sūnaus grįžimas į aikštę reiškia „viską ir dar daugiau“.

„Negaliu sulaukti, kada jis išbėgs su komandos draugais, – kalbėjo L. Jamesas. „O tada, kai jis bus registruotas rungtynėms, ši akimirka taps labai svarbia mūsų šeimai. Tai tikrai didelis įvykis mūsų šeimai ir dar vienas jo žingsnis krepšinio karjeroje.“

B. Jamesą su debiutu sveikino NBA žvaigždės.

„Žiūrėdamas, kaip Bronny žengia į aikštelę, pajutau šiurpuliukus. Sveikas sugrįžęs į mylimą žaidimą, Bronny“, – „X“ socialiniame tinkle rašė Dwyane'as Wade'as, kuris kartu su LeBronu Jamesu Majamyje laimėjo du NBA titulus.

Jaunąjį Jamesą sveikino ir Kevinas Durantas. „Sveikas sugrįžęs, Bronny“, – rašė Finikso „Suns“ žvaigždė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją