Pirma vieta, kaip ir dera, skirta geriausio NBA lygos žaidėjo LeBrono Jameso žmonai Savannah Brinson. 2013 m. rugsėjį susituokusi pora augina tris vaikus – sūnus LeBroną Jaunesnįjį ir Bryce'ą Maximusą bei dukrą Zhurį.

Antroje pozicijoje – Kobes Bryanto žmona Vanessa Bryant, su kuria Los Andželo „Lakers“ klubo žvaigždė žiedus sumainė dar 2001-aisiais, o 2013 m. atsisakė ketinimų išsiskirti.

Kobe ir Vanessa Bryantai

Trečia šiame sąraše – Tony Parkerio išrinktoji Axelle Francine, kuriai jis amžiną meilę prisiekė šių metų rugpjūtį San Antonijuje. Prieš tai prancūzas trejus metus buvo vedęs amerikietę aktorę Evą Longorią.

Ketvirta – buvusi Kevino Duranto sužadėtinė Monica Wright, su kuria skirtingais keliais pasuko šią vasarą. Teigiama, kad nesutapo K. Duranto ir WNBA ekipos Minesotos „Lynx“ gynėjos požiūris į tikėjimą.

Penkta vieta atiteko naujajai Kevino Love'o draugei aktorei Cody Horn, su kuria jis santykius užmezgė nutrūkus jo ilgalaikei draugystei su UCLA universiteto palaikymo komandos šokėja.

Gražuolė Dwyane'o Wade'o žmona Gabrielle Union – šešta. Devyneriais metais už triskart NBA čempioną vyresnė aktorė vestuves su D. Wade'u ir trimis jo sūnumis – Zaire'u, Zionu ir Xavieru – atšoko šį rugpjūtį.

Dwyane'as Wade'as ir  Gabrielle Union

Blake'o Griffino sūnaus motina Brynn Cameron – septinta. Los Andželo „Clippers“ puolėjas nelinkęs pasakoti apie savo asmeninį gyvenimą, tačiau paparaciai visgi sugebėjo užfiksuoti ir šią porelę.

Aštunta – NBA taikliarankio Stepheno Curry žmona Ayesha, kurią jis vedė 2011 metais. 2012-ųjų vasarą šiai žaviai porai gimė dukra Riley.

Devinta – Kevino Garnetto antroji pusė Brandi. Dėl vestuvių su ja legendinis žaidėjas 2004 metais atsisakė padėti JAV rinktinei Atėnų olimpinėse žaidynėse.

Pirmąjį dešimtuką baigia Marco Gasolio žmona Cristina Blesa, ši rudenį pagimdžiusi Ispanijos nacionalinės komandos „centrui“ dukrytę.

Antrame NBA gražuolių dešimtuke – Nicko Youngo draugė Australijos reperė Iggy Azalea, Jameso Hardeno simpatija realybės šou dalyvė Tahiry Jose, Serge'o Ibakos mylimoji dainininkė Keri Hilson, Dirko Nowitzkio žmona švedė Jessica Olsson ir kitos.

Dešimtuką užbaigia Eglė Valančiūnienė, šią vasarą amžiną meilę J. Valančiūnui prisiekusi ir bažnyčioje. Pora vėliau medų kopinėjo Maldyvų salose.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)