Krepšinio apžvalgininkas iš Toronto Ryanas Wolstatas nuotraukoje įamžino „Raptors“ treniruotę, kurioje dalyvauja ir 23-ejų metų 213 cm ūgio lietuvis. Aukštaūgis uteniškis užfiksuotas darantis apšilimą ir širdies stiprinimo pratimus, kitiems komandos draugams sportuojant su kamuoliu. Sulaužytas krepšininko pirštas yra sutvirtintas specialiu medicininiu įtvaru.

Nors po traumos J. Valančiūnui buvo siūloma operuotis, lietuvis tokia galimybe nepasinaudojo ir lauks, kol kairioji jo ranka sugis savaime. Krepšininkas iš karto pažymėjo, kad nesiliaus treniruotis ir gerins tobulintinus įgūdžius – ugdys greitį, metimus dešine ranka, kuri ir yra pagrindinė jam atakuojant krepšį.

Prognozuojama, kad lietuvio reabilitacija po traumos užtruks nuo 4 iki 8 savaičių – tai reiškia, kad ant parketo J. Valančiūnas greičiausiai pasirodys tik po naujųjų metų.

Lietuviui iškritus iš rikiuotės Toronto komanda jau sužaidė vienas NBA reguliariojo sezono rungtynes, kuriose išvykoje 91:80 nugalėjo Los Andželo „Clippers“.

Ateinančią naktį „Raptors“ laukia dar rimtesnis išbandymas – Dwane'o Casey auklėtiniai namuose priims NBA vicečempionę Klivlando „Cavaliers“ komandą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)