Patyręs žaidėjas per savo karjerą yra vilkėjęs Prienų „Rūdupio“, Minsko „Minsk“, Vilniaus „Lietuvos ryto“ marškinėlius. Beje, su pastarąja komanda J. Sinica 2009 metais tapo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) ir Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionu, iškovojo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) Didžiąją taurę.

Taip pat jis gali didžiuotis 2007 metais iškovotu Vasaros universiados čempiono titulu.

„Tai - universalus žaidėjas, galintis rungtyniauti keliose pozicijose. Su juo sudaryta laikina sutartis. Mums reikėjo pastiprinimo, nes dėl menisko plyšio mažiausiai mėnesiui iš rikiuotės iškrito Simas Galdikas, dar didesnis smūgis buvo tai, kad A. Butkevičių kamuoja ne čiurnos patempimas, o yra skilusi pėda. Tikimės, kad jis po po Naujųjų metų galės grįžti į aikštelę“, - teigė „Neptūno“ komunikacijos vadovas Algimantas Ercius.

Jei „Neptūno“ klubui pavyks greitai sutvarkyti visus dokumentų formalumus, J. Sinica aikštėje pasirodys spalio 23-ia dieną (trečiadienį), kai klaipėdiečiai grumsis Europos taurės turnyro rungtynėse su Stambulo „Bešiktaš“ (Turkija) ekipa. Dvikovos „Švyturio“ arenoje pradžia - 19 val.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)