„Kavalierius“, kurie ketvirtame kėlinyje buvo priekyje 18 taškų skirtumu (85:67), į svarbią pergalę vedė LeBronas Jamesas ir J. R. Smithas, pelnę atitinkamai 31 ir 28 taškus.

Jei L. Jamesas įspūdingu taiklumu nepasižymėjo (12/25 dvitaškiai, 0/1 tritaškis, 7/8 baudos), tai nuo atsarginių suolo pakilęs J. R. Smithas pataikė 2 dvitaškius iš 4-ių ir net 8-is tritaškius iš 12-os. Beje, aštuoni vieno žaidėjo įmesti tritaškiai – naujas „Cavaliers“ komandos rekordas.

„Hawks“ ne tik patyrė nesėkmę, bet ir prarado traumą patyrusį puolėją DeMarre'ą Carrollą. Tuo metu svečių gretose vėl nepasisekė Kyrie Irvingui, kuris trečiame kėlinyje susižeidė kelį.

Antras šios serijos mačas vyks penktadienį taip pat Atlantoje.

„Hawks“: Jeffas Teague 27 (10/18 dvitaškiai, 1/6 tritaškis, 4/4 baudos), Alas Horfordas 16, Paulas Millsapas 13, Kentas Bazemore'as 10, Kyle'as Korveris 9 taškai.

„Cavaliers“: LeBronas Jamesas 31 (8 atk. kam., 6 rez. perd.), J. R. Smithas 28, Tristanas Thompsonas 14 (10 atk. kam.), Kyrie Irvingas 10, Timofejus Mozgovas 10 taškų (11 atk. kam.).

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)