„Lokomotiv“ praėjusią savaitę pranešė, kad pastaruosius dvejus metus klubą treniravusiam Jevgenijui Pašutinui ieškoma pamaina. Būtent nuo to laiko Rusijos ekipos vadovai ir stengiasi susitarti su treneriu iš Lietuvos. Teigiama, kad „Lokomotiv“ prezidentas Andrejus Vediščevas sutartį pasirašyti nori kuo greičiau.

J. Kazlauskas Rusijoje jau yra dirbęs - 2011-2012 metų sezone stovėjo už Maskvos CSKA ekipos vairo. Per savo karjerą treneris yra vadovavęs Kauno „Žalgirio“, Vilniaus „Lietuvos ryto“, Pirėjo „Olympiacos“ (Graikija) ir „Southern Tigers“ (Kinija) bei Graikijos ir Kinijoms rinktinėms.

DELFI primena, kad šį sezoną Rusijos komandoje žaidė du lietuviai - Mantas Kalnietis ir Simas Jasaitis. Pastarojo sutartis jau baigėsi, o M. Kalnietis šiuo metu bando patekti į NBA lyga. Vis tik dar neaišku, ar įžaidėjas iš Lietuvos pakels sparnus į JAV, nes turi dar metus galiojančią sutartį su „Lokomotiv“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)