Po užtikrintos pergalės vienas lietuvių lyderių puolėjas Jokūbas Gintvainis, pelnęs 12 taškų, sakė, kad kelią į pusfinalį nutiesė gynyba prieš kinų snaiperius.

Jame lietuvių veikiausiai lauks akistata su itin galingai žaidžiančiais JAV krepšininkais (6/0), kurie ketvirtfinalyje susitiks su kanadiečiais.

„Nežinau, ar nervinomės. Vis tiek tas ketvirtfinalis yra toks slidus dalykas, nes viską nulemia vienerios rungtynės. Kažkokia įtampa, žinoma, buvo. Prisidėjo ir tai, kad kinai iš pradžių pataikė sunkius metimus. Treneris liepė geriausius kinų metikus dengti iš arti ir neleisti jiems atakuoti. Žaidėme savo žaidimą ir viskas baigėsi gerai“, - teigė jis.

Paklausus, ko galima tikėtis iš pusfinalio, kuriame veikiausiai teks susikauti su itin galingai žaidžiančiais JAV krepšininkais (6/0), J. Gintvainis nenurašė lietuvių galimybių.

„Bandysime kautis. Gal nėra jie tokie jau nenugalimi, kaip visi sako. Tikrai nesiruošiame iš anksto pasiduoti. Kovosime ir žiūrėsime, kas išeis“, - tikino jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)