Tel Avivo „Maccabi“ ir kelių kitų Izraelio aukščiausiosios krepšinio lygos legionieriai gavo leidimą palikti komandą ir grįžti į savo šalis. Vis dėlto, keletas krepšinio žvaigždžių iš JAV pasirinko likti Izraelyje.

Anot jų, šiuo metu Izraelis yra saugesnis vertinant visą koronaviruso situaciją pasaulyje nei JAV.

Teigiama, kad „Maccabi“ žaidėjai Elijah Bryantas, Tarikas Blackas ir Scottie Wilbekinas nusprendė likti Izraelyje. Jų pėdomis pasekė Jeruzalės „Hapoel“ legionieriai Suleimanas Braimohas ir Emanuelis Terry.

„Šiuo metu čia saugiau nei Jungtinėse Amerikos valstijose, – teigė vienas iš anksčiau minėtų žaidėjų. – Oro uostai ir lėktuvai yra pavojingi, nenoriu dabar rizikuoti“.

Kaip ir daugelis Europos lygų, Izraelio krepšinio lygos sezonas sustabdytas prieš pora dienų. Konkreti atnaujinimo data yra neskelbiama.

Priminsime, kad ir Kauno „Žalgirio“ legionieriai, gavę leidimą išvykti namo, neskubėjo palikti Lietuvos. Iš žalgiriečių legionierių Kauną paliko tik australas Jckas Landale'as.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)