„Na, jei iš tokios grupės nepatenki, tai turbūt tik save dėl to gali kaltinti. Galbūt ir nenusipelnei tada žaisti olimpinėse“, – Delfi TV laidoje „Sporto baras“ situaciją vertino laidos vedėjas Ervinas Kvitkauskas. – Privalome žengti tolyn.“

LKL komentatorius ir krepšinio ekspertas Vilhelmas Bladyka taip pat puikiai vertina Lietuvos šansus iš Puerto Riko žengti į liepos 26-ą dieną prasidedančias olimpines žaidynes.

„Nematau ko bijoti. Manau, kad Lietuva savo grupėje ir visame šiame atrankos turnyre yra absoliuti favoritė nugalėti ir iškovoti tą bilietą į Paryžių.“

Praėjusį pirmadienį FIBA būstinėje, Šveicarijoje ištrauktuose burtuose lietuviams išties gana stipriai nusišypsojo laimė. Net vyr. treneris K. Maksvytis jų rezultatą pavadino „sėkmingu“, kadangi pavyko išvengti tokių komandų kaip Ispanijos, Giannį Antetokounmpo greičiausiai turėsiančios Graikijos ar Luka Dončičiaus vedamos ir 2021 m. olimpiniame atrankos turnyre mus parbloškusios Slovėnijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją