Pirmoji rungtynių pusė buvo labai įtempta, o po Carsono Edwardso tritaškio su sirena, į ilgąją pertrauką bavarai žengė su 1 taško persvara – 38:39.

„Mums reikia daugiau dalintis kamuoliu, nėra komandinio žaidimo. Tačiau tai tokio tipo rungtynės: Miuncheno „Bayern“ yra labai fiziškai stipri komanda, ji išmuša iš ritmo. Mums reikia efektyviau atrasti vietą aikštelėje. Turime žaisti rimčiau“, – po ilgosios pertraukos kalbėjo Š. Jasikevičius.

Antroje rungtynių pusėje „Fenerbahče“ ir toliau nepajėgė atsiplėšti nuo puikiai žaidusių „Bayern“ krepšininkų, kurie likus 1:25 min. pirmavo 78:76, tačiau puikų ketvirtį iki tol žaidęs Tyleris Dorsey dar kartą ėmėsi iniciatyvos ir išlygino rezultatą metimu iš vidutinio nuotolio.

„Bayern“ neužpuolė, o tuo pasinaudojo Scottie Wilbekinas, kuris labai sudėtingu tritaškiu išvedė turkus į priekį 81:78. Varžovų atakai liko vos 9,4 sekundės, tačiau Sylvainas Francisco per 0,9 sekundės sugebėjo išprovokuoti to pačio S. Wilbekino pražangą tritaškio metu. Prancūzas sumetė visus 3 baudos metimus ir išlygino rezultatą, o rungtynės persikėlė į pratęsimą.

Pratęsime Šaro auklėtiniai užtikrintai įrodė savo pranašumą 17:10.

S. Wilbekinas buvo rezultatyviausias „Fener“ gretose su 30 taškų ir 4 rezultatyviais perdavimas (28 naudingumo balai). Naudingiausiu pripažintas Dyshawnas Pierre'as, kuris sušveitė 15 taškų ir 10 atkovotų kamuolių (30 naud. bal.), T. Dorsey – 13 taškų, o Jonathanas Motley pridėjo 12 taškų ir 4 atkovotus kamuolius.

Bavarų gretose 4 žaidėjai pelnė po daugiau nei 10 taškų. Rezultatyviausias buvo Sylvainas Francisco su 21 tašku, Devinas Bookeris – 16, Andreas Obstas – 15, Vladimiras Lučičius – 11.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją