„La Gazzetta dello Sport“ žurnalistas Gianmarco Calvaresi primena, kad Milanui dabar „reikia stebuklo“, kad komanda patektų į atkrintamąsias.

„Tai iš esmės buvo beveik atkrintamosios varžybos ir reikėjo puikaus pasirodymo, tačiau to mes neišvydome. Kaune „Olimpia“ krito, patyrė 18-ą pralaimėjimą šiame sezone ir beveik visiškai prarado šansus žaisti atkrintamosiose varžybose“, – rašo G. Calvaresi.

Ilgiorno.it primena dizainerių košmarą žaidžiant varžovų arenose.

„Šį sezoną Milano „Olimpia“ išvykos išlieka košmariškos. Raudonai-balti patyrė 13-ąjį pralaimėjimą per 16 išvykų, šį kartą pralaimėdami Kaune 73:87“, – rašoma ilgiorno.it.

„E. Messinos komanda nesugebėjo pasinaudoti „Žalgirio“ klaidomis pirmoje rungtynių pusėje. [...]
A. Trinchieri auklėtiniai atnaujino lenktynes dėl 10-os vietos“, – rašoma „La Gazzetta dello Sport“.

„Nors Italijos čempionai (po dviejų kėlinių) pirmavo 37:35, bet (Shavonas) Shieldsas buvo aiškiai praradęs žaidimo ritmą (4 taškai, 1/7 metimai iš žaidimo).

Antrosios dvikovos pusės pradžia patvirtino Milano ekipos sunkumus: lietuviai ir toliau dominavo puolime, o taškus rinko nuolat pikenrolais atakuodami (Shabazzą) Napierą. Žalgiriečių intensyvumas tik augo, apie save priminė sirgaliai, Keenanas Evansas ir Edmondas Sumneris negailestingai trupino Milano gynybą“, – kertinius rungtynių momentus pažymėjo G. Calvaresi.

Anot jo, vienintelis į A. Trinchieri komandos metimus atsakė Nikola Mirotičius: buvęs „Barcelonos“ krepšininkas buvo nesulaikomas, rinko taškus bet kokiais įmanomais būdais ir leido „Olimpia“ išlikti rungtynėse.

„Per paskutines dešimt minučių tęsėsi Milano komandos klaidų festivalis, kuriai taip ir nepavyko atakuoti aukštu pataikymo procentu.

[...] Lemiamą vaidmenį atliko Sumneris ir Evansas, iš proto varę „Žalgirio“ areną, o lietuvių triumfą įtvirtino Lekavičius ir Butkevičius“, – taip rungtynių pabaigą apibūdino „La Gazzetta dello Sport“.

Sportmediaset portale mačas Kaune įvardinamas kaip „skaudus smūgis Milano klubo viltims, kurias palaiko tik kuklūs teoriniai šansai“.

Nbapassion.com autorius italas Kevinas Martorano vaizdingai apibūdino dizainerių viešnagę Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją