Po 15 taškų nugalėtojams pelnė Giulia Gatti, Liron Cohen, Nicole Antibe bei G. Petronytė.

Vidurio puolėja iš Lietuvos per 24 minutes prametė tritaškį, pataikė 4 dvitaškius iš 7 ir realizavo 7 baudų metimus iš 9. Be to ji po krepšiais atkovojo 9 kamuolius, blokavo varžovės metimą, sykį suklydo ir dukart prasižengė.

K. Nacickaitė viešnioms pelnė 10 taškų ir rezultatyvumu komandoje nusileido tik Deborai Gonzalez (13 tšk.) bei Jazminei Sepulvedai (12 taškų).

Lietuvė pataikė 1 tritaškį iš 3, 2 dvitaškius iš 7, realizavo visus 3 baudų metimus, sugriebė 3 ir perėmė 1 kamuolį, trissyk suklydo ir dukart prasižengė (per 30 minučių).

Italijos moterų krepšinio lygoje su septyniomis pergalėmis iš aštuonių galimų pirmauja Skijaus "Famila Wüber" klubas.

Penkta E.Šulčiūtės komandos pergalė Ispanijos čempionate

Penktą pergalę septintose Ispanijos moterų krepšinio pirmenybių rungtynėse iškovojo trečią vietą vienuolikos ekipų turnyre užimanti vicečempionė bei šalies taurės savininkė Salamankos „Parfumerias Avenida“ komanda su Egle Šulčiūte.

Salamankos krepšininkės svečiuose 64:62 (15:18, 18:9, 13:14, 18:21) įveikė šeštoje pozicijoje esančias Burgoso „Beroil“ (3 pergalės ir 4 pralaimėjimai) krepšininkes.

Lietuvė į varžovių krepšį įmetė 7 taškus, atkovojo 4 kamuolius ir po du kartus suklydo bei prasižengė. Per 19 su puse žaidimo minučių (19:36) E. Šulčiūtė pataikė 1 tritaškį iš 6 ir 2 dvitaškius metimus iš 4.

13 taškų nugalėtojoms pelnė Marta Farres, 11 - Louise Willingham, 8 - Marta Casademont.

Pralaimėjusiųjų gretose sėkmingiausiai rungtyniavo Rachel Alison (21 tšk.), Laura Collado (17 tšk.) ir Blanca Benito (14 taškų).

Ispanijos moterų krepšinio lygoje pirmauja visus aštuonis mačus laimėjęs Madrido „Rivas Ecopolis“ klubas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją