K. Jakučionis – antrasis lietuvis Šarūno Jasikevičiaus vadovaujamos „Barcelonos“ komandoje. Antrą sezoną Katalonijos klube žaidžia įžaidėjas Rokas Jokubaitis.

Kovo mėnesį 16-metis K. Jakučionis buvo pripažintas naudingiausiu Eurolygos jaunimo atrankos turnyro Zadare žaidėju. „Barca“ su K. Jakučioniu gegužę atvyks į Kauną, kuriame vyks ir didžiosios Eurolygos finalo ketvertas.

K. Jakučionis – 2022-ųjų Europos jaunučių pirmenybių čempionas, žaidęs Tomo Purlio vadovaujamoje 16-mečių rinktinėje.

Kol kas jaunasis „Barcelonos“ narys nėra debiutavęs ACB lygoje, tačiau kartu su komanda keliaus į išvykos rungtynes. „Barca“ trečiadienį susitiks su „Coviran Granada“ krepšininkais.

Prieš Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Kauno „Žalgiriu“ Katalonijos klubo balandžio 22-ą laukia akistata su „Gran Canaria“ ekipa.

Eurolygos atkrintamųjų serija tarp „Barcelonos“ ir „Žalgirio“ startuos balandžio 26 d. Barselonoje. Antrosios rungtynės 28 d. taip pat vyks Katalonijos sostinėje, trečiosios – gegužės 3 d. Kaune.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją