18-mečių vaikinų rinktinė, vadovaujama Gedimino Petrausko, Europos čempionatą, kuris liepos 28 - rugpjūčio 5 dienomis vyks Latvijoje, pradės D grupėje. Į ją taip pat pateko Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Serbijos komandos.

20-mečių vaikinų rinktinė, kurią treniruoja Gintaras Krapikas, pateko į Europos čempionato A grupę kartu su bendraamžiais iš Didžiosios Britanijos, Juodkalnijos ir Turkijos. Turnyras vyks liepos 16-24 dienomis Vokietijoje.

Burtai lėmė, kad Lietuvos jaunučių (iki 16 metų) merginų rinktinė, vadovaujama Tado Stankevičiaus, Europos čempionatą, vyksiantį rugpjūčio 17-25 dienomis Kaune, pradės D grupėje kartu su Vokietijos, Danijos ir Rusijos komandomis.

18-mečių merginų rinktinė, treniruojama Daliaus Ubarto, Europos B diviziono kovas, kurios vyks rugpjūčio 3-12 dienomis Austrijoje, pradės B grupėje su bendraamžėmis iš Albanijos, Šveicarijos, Bulgarijos, Izraelio ir Graikijos.

Lino Šalkaus vadovaujama 20-mečių merginų rinktinė liepos 7-17 dienomis Rumunijoje vyksiančiame Europos B diviziono čempionate žais A grupėje su Didžiosios Britanijos, Izraelio, Graikijos, Ukrainos ir Rumunijos atstovėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)