Antrus metus paeiliui M. Kuzminskui priklauso vyriausiojo rinktinės nario statusas, dukart Europos vicečempioną pagal sužaistas rungtynes už Lietuvą (68) iš dabartinių kandidatų lenkia tik kapitonas Jonas Valančiūnas (79).

M. Kuzminskas į rezervinę rinktinės sudėtį pirmą kartą pakviestas 2010 metais, o nuo 2011 metų kiekvieną vasarą jungiasi prie pagrindinės nacionalinės komandos treniruočių stovyklų.

Ir ne tik vasaromis. Pastaruosius kelerius metus puolėjas sezono metu padėdavo nacionalinei komandai atrankose į Europos ar pasaulio čempionatus.

Pokalbyje apie laiką rinktinėje M. Kuzminskas prisiminė ir 2017-ųjų rudenį.

Po Europos čempionato, kuriame grupių etape užtikrintai žaidę lietuviai aštuntfinalyje atsimušė į graikų sieną, M. Kuzminskas nuo krūvio jautė nugaros skausmus.

Į Niujorką atvykusiam puolėjui leista išsigydyti mikrotraumas. Praleidus seriją „Knicks“ kontrolinių rungtynių ir prasidėjus sezonui lietuvis strategui Jeffui Hornacekui tapo nereikalingu.

Lapkritį lietuvio ir „Knicks“ keliai išsiskyrė.

„Dabar atsukus laikrodį, atrodo, viskas būtų kardinaliai kitaip. (...) Pagal dabartines tendencijas galėjo ta karjera, ypač finansiniu atžvilgiu, susiklostyti kiek kitaip...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją