Svečiai kurį laiką pirmavo, bet antrame kėlinyje iniciatyvą perėmė Turkijos atstovai, o OLY labai greitai liko be savo vyriausiojo trenerio – teisėjams priekaištavęs Georgios Bartzokas buvo nubaustas dviem techninėmis pražangomis iš eilės ir turėjo palikti derinių lentą savo asistentui Christui Pappui.

Po didžiosios pertraukos „Fener“ atitrūko ir susikrovė itin komfortabilią net 20 taškų persvarą (89:69) bei pergalingai finišavo.


Nugalėtojams Melihas Mahmutoglu surinko 17 (4/5 dvitaškiai, 5/5 baudos), Achille Polonara – 15 (7 atk. kam.), Dyshawnas Pierre'as – 14, Devinas Bookeris – 12, Pierria Henry (8 rez. perd.) ir Marko Guduričius – po 11 taškų.

Pirėjiečiams Kostas Sloukas (7 rez. perd.) ir Tyleris Dorsey (7 klaidos) sukaupė po 14, Georgios Printezis ir Kostas Papanikolaou – po 12, o Hassanas Martinas – 10 taškų.

Pirmoje tarpusavio akistatoje 67:65 pajėgesni buvo graikai.

Primename, kad „Fenerbahče“ trūksta net kelių lyderių – traumuotų Nando de Colo, Marialo Shayoko, Danilo Barthelo ir Jano Vesely.

Kitą ketvirtadienį Turkijos vicečempionai savo aikštėje priims Kauno „Žalgirį“, kuriam pirmame rate nusileido 75:86.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)