Po pralaimėjimo Ettore Messinos auklėtiniai krito į turnyro lentelės dugną.

„Dizainerių“ gretose sunkiai sustabdomas buvo Brandonas Daviesas: aukštaūgis pelnė 26 taškus (9/15 dvit., 0/3 trit., 8/11 b.), atkovojo 8 kamuolius ir surinko 31-ą naudingumo balą. Tai rezultatyviausias B. Davieso mačas šiame Eurolygos sezone.

Tuo metu svečių gretose keturi krepšininkai fiksavo dviženklį taškų skaičių.

Prieš lemiamą kėlinį rezultatas buvo lygus 57:57, o jį šeimininkai pradėjo atkarpa 5:0 bei išsiveržė į priekį 62:57.

Bet tuomet Milano ekipa ėmė strigti puolime, o svečiai iš Prancūzijos atrado savo lyderį: 6-is taškus paeiliui pelnė Youssoupha Fallas ir ASVEL ėmė diktuoti tempą (63:66).

Devonas Hallas tritaškiu lygino rezultatą, bet tuo pačiu įpusėjus kėliniui atsakė Dee Bostas (66:69).

Likus 2 min. po Jonah Mathewso dviejų tritaškių ASVEL atitrūko 75:70. D. Hallas pataikė 1 baudos metimą, B . Daviesas – dvitaškį, ir šeimininkai priartėjo (73:75).

Po minutės pertraukėlės labai svarbus Alexo Tyuso dvitaškis artino svečius prie pergalės, Nicolo Melli prametė iš toli, o Retino Obasohano baudų metimai įtvirtino ASVEL pergalę 79:73.

„Olimpia“: Brandonas Daviesas 26 (31 naud.b.), Timothe Luwawu-Cabarrot 16, Devonas Hallas 12, Kyle Hinesas 9 taškai.

ASVEL: Jonah Mathewsas 17, Nando de Colo 13, Charlesas Kahudi ir Youssoupha Fallas – po 10 taškų, Alexas Tyusas 7 taškai.

Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją