Atlantos „Hawks“ komanda kartu su J. Teague praėjusią savaitę iškovojo visas tris pergales, o atakų organizatorius buvo rezultatyviausias konferencijoje. Jis vidutiniškai rinko po 23,7 taško, atliko po 8,3 rezultatyvaus perdavimo ir perėmė po 2,7 kamuolio per susitikimą.

J. Teague visuose trijuose susitikimuose krepšį iš žaidimo atakavo 50 procentų taiklumu ar dar geriau ir per vakarą atliko bent po 6 rezultatyvius perdavimus. Sėkmingiausiai J. Teague pasirodė mače su Klivlando „Cavaliers“, kuomet per 35 minutes surinko 23 taškus, atkovojo 5, perėmė 3 kamuolius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

K. Durantas ir jo atstovaujamas Oklahomos „Thunder“ klubas per šį laikotarpį šventė dvi pergales iš tiek pat galimų, o puolėjas buvo rezultatyviausias visoje lygoje – vidutiniškai net po 39 taškus per rungtynes. Amerikietis taip pat atkovojo po 9 atšokusius kamuolius ir atliko po 4,5 rezultatyvaus perdavimo.

Įspūdingiausiai praėjusią savaitę K. Durantas dvikovoje su Finikso „Suns“, kai per 40 min. įmetė net 44 taškus, sugriebė 10 atšokusių kamuolių ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Kiti kandidatai tapti geriausiu savaitės žaidėju buvo: Joe Johnsonas („Nets“), Jimmy Butleris („Bulls“), Monta Ellisas („Mavericks“), Andre Drummondas („Pistons“), DeAndre Jordanas ir J. J. Redickas (abu – „Clippers“), Giannis Antetokounmpo („Bucks“), Ericas Bledsoe („Suns“).