Ispanų žiniasklaida praneša, kad 213 cm ūgio lietuvis treniruotėje kovodamas dėl kamuolio nesėkmingai nusileido ant kito žaidėjo kojos ir patempė čiurną. 0

Prognozuojama, kad vidurio puolėjas negalės žaisti apie 10 dienų.

Savaitgalį „Obradoiro CAB“ laukia dvikova su kita lietuvių atstovaujama komanda – Vitorijos „Baskonia“, kurios garbę gina Rokas Giedraitis ir Tadas Sedekerskis.

Kuklus auksinis berniukas iš Šiaulių Galisijos sostinėje tarsi pražydo visu gražumu ir skina ACB lygos laurus: Laurynas Ispanijoje yra penktas pagal blokus (vid. 1,3) ir taškus (vid. 16,4), trečias pagal dėjimus (vid. 1,7), atkovotus kamuolius (vid. 6,9) ir įmetamas baudas (vid. 4,2), antras pagal išprovokuotas pražangas (vid. 5,8) ir bendrą naudingumą (vid. 23,2) bei pirmas pagal pataikomus dvitaškius (vid. 6,1), o jo įkvėptas „Obradoiro“ klubas (5/4) rikiuojasi šeštoje turnyro lentelės vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)