Giannis Antetokounmpo per 39 sužaistas minutes pelnė 48 taškus (15/23 dvit., 1/2 trit., 15/21 baud.). atkovojo 17 kamuolių ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Tai jau šeštosios graiko rungtynės šį sezoną, kuomet šis peržengia 40 taškų ribą.


Tai buvo trečioji „Elnių“ nesėkmė šiais kalendoriniais metais. Vienintelę pergalę vieni Rytų konferencijos lyderių pasiekė išvykoje, kuomet 125:121 palaužė San Antonio „Spurs“.

„Mes turime būti geresni. Mes turime žaisti geriau, gintis geriau. Turime pasitikėti vieni kitais ir turime būti geriau treniruojami. Kiekvienas žmogus esantis šioje organizacijoje turi būti geresnis nei yra dabar“, – po rungtynių kalbėjo „Bucks“ lyderis G. Antetokounmpo.

Svečiams iš Milvokio pritrūko kitos komandos žvaigždės – Damiano Lillardo geresnio žaidimo. Gynėjas pelnė 18 taškų, tiesa, pataikė tik 5 metimus iš 16.

„Mes žaidėmė labai kietai gynyboje. Jie yra labai gera komanda. Mes nesustabdėmė Giannio, bet sulaikėme likusią komandą – tai buvo pagrindinė pergalės priežastis“, – kalbėjo „Rockets“ aukštaūgis Alperenas Šengunas.

„Rockets“: Alperenas Šengunas (11 atk. k.) 21, Jalenas Greenas ir Jeffas Greenas po 16, Jabari Smithas ir Fredas VanVleetas po 14.

Bucks“: Giannis Antetokounmpo (17 atk. k.) 48, Damianas Lillardas 18, Khrisas Middletonas 10.

Kitos rungtynės:

Indianos „Pacers“ 101:118 Bostono „Celtics“;

Vašingtono „Wizards 105:121 Niujorko „Knicks“;

Filadelfijos „76ers“ 109:120 Jutos „Jazz“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją