Komandos vairą patikėję Erginui Atamanui PAO vadovai jau atliko daugybę įspūdingų ėjimų žaidėjų rinkoje, o naujausiu jų interesų objektu tapo buvęs „Monaco“ aukštaūgis, o dabar laisvasis agentas Donatas Motiejūnas.

„Eurohoops“ skelbia, kad abi pusės jau kontaktavo ir tęsia derybas.

Jei jos bus sėkmingos, D-Mo Atėnuose užimtų kiek nelauktai išvykusio Georgio Papagiannio vietą.

Europos turgų tiesiog drebinančio „Panathinaikos“ gretas jau sustiprino Kostas Sloukas, Luca Vildoza, Kyle'as Guy'us, Jerianas Grantas, Kostas Antetokounmpo ir Mathiasas Lessortas.


Su Lietuvos rinktine į FIBA pasaulio čempionatą Filipinuose keliauti nusiteikęs 32-ejų metų D. Motiejūnas praėjusį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 8,5 taško ir 3,7 atkovoto kamuolio.

Donato padedama Monako Kunigaikštystės komanda ne tik pirmą kartą istorijoje triumfavo Prancūzijos pirmenybėse, bet ir pateko į Eurolygos finalo ketvertą, kur finišavo trečia.

Tuo metu pernai PAO atstovavę lietuviai Marius Grigonis ir Artūras Gudaitis paliko Graikijos sostinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją