Jis praneša, kad šią vasarą laisvuoju agentu tapęs 30-metis lietuvis svarsto kitų komandų pasiūlymus ir greičiausiai paliks baskų klubą.

Teigiama, kad abi pusės nori pratęsti bendradarbiavimą, tačiau derybos neduoda vaisių, nes nesutariama dėl finansinių sutarties sąlygų.

Puolėjas šį sezoną Eurolygoje per 26 minutes pelnė po 10,4 taško, atkovojo 5,9 kamuolio ir rinko 13,6 naudingumo balo. Ispanijos lygoje vidurkiai buvo labai panašūs – 10,8 taško, 3,8 atkovoto kamuolio ir 12,3 naudingumo balo per 21 minutę.


„Baskonia“ šį sezoną nepateko į Eurolygos atkrintamąsias varžybas, o Ispanijos pirmenybėse sensacingai krito ketvirtfinalyje, nors reguliariame sezone užėmė antrą vietą.

R. Giedraitis į Vitorijos ekipą persikėlė 2020 m., o šį sezoną buvo išrinktas šios kapitonu. Prieš tai dvejus metus jis rungtyniavo Berlyno ALBA klube.

201 cm ūgio krepšininkas šią vasarą atsisakė kvietimo į nacionalinės rinktinės stovyklą.

„Baskonia“ komandoje rungtyniauja kitas lietuvis – Tadas Sedekerskis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją