23-ejų etų puolėjas, atstovaujantis Las Palmaso „Air Europa“ ekipai, reguliariojo sezono finišo tiesiojoje pasižymėjo pelnydamas 20 taškų (4/6 dvitaškiai, 4/8 tritaškiai), atkovodamas 10 kamuolių, atlikdamas 2 rezultatyvius perdavimus ir surinkdamas net 27 naudingumo balus – daugiausiai iš visų krepšininkų šiame ture.

Visgi, nors jo atstovaujama Las Palmaso ekipa namie 87:75 įveikė antrąją „Barcelona“ ekipą, „Air Europa“ į atkrintamąsias varžybas nepateko ir T. Sabonio sezonas jau yra baigtas.

Las Palmaso komanda per 30 rungtynių laimėjo tik 14 sykių ir turnyro lentelėje užėmė 10-ąją vietą tarp 16-os ekipų.

T. Sabonis šį sezoną blykstelėjo nebe pirmą sykį. Nors, stebint tėčiui A. Saboniui jam išsiskirti nepavyko, puolėjas jau buvo tapęs Ispanijos antrosios lygos savaitės MVP.

Sausio mėnesį per rungtynes su „Melilla“ ekipa jis pelnė 24 taškus, atkovojo 7 kamuolius ir iš viso surinko 33 naudingu,o balus.

Kaip rašo oficialus lygos puslapis, nors T. Sabonis ir nepateko į atkrintamąsias varžybas, lietuvis „žengė tvirtą žingsnį į priekį įvairiais aspektais, ėmė patogiau jausti sunkiojo krašto puolėjo pozicijoje ir vis dažniau aktyvindavo žaidimą tais momentais, kai komandai jo labiausiai reikėdavo. Tai teikia optimizmo prieš ateinantį sezoną. Tai – melancholiškas atsisveikinimas“.

Paskutinių T. Sabonio sezono rungtynių vaizdo įrašas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)