Plintant naujajam koronavirusui, pirmadienį šalies premjeras Benjaminas Netanyahu pranešė, kad Izraelis taikys dviejų savaičių karantiną visiems į šalį atvykstantiems žmonėms.

„Po sudėtingų diskusijų dienos priėmėme sprendimą: visi atvykstantieji iš užsienio į Izraelį bus izoliuoti 14 dienų“, – pareiškė premjeras per vaizdo transliaciją savo paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“.

Tačiau „Maccabi“ derėjosi su šalies vyriausybe siekiant padaryti išimtį „Baskonia“ ekipai, kuri į Izraelį atvyks žaisti ketvirtadienio Eurolygos 29 turo rungtynes.

„Maccabi“ pastangos veltui nenuėjo: Ispanijos klubas bus įleistas į Izraelį, tačiau svečiai turės laikytis Sveikatos apsaugos ministerijos numatytų taisyklių ir sąlygų, praneša Eurohoops.

Vis dar nežinoma, ar rungtynės apskritai vyks stebint žiūrovams, ar jų kiekis bus ribojamas. Šiuo metu draudžiami vieši renginiai, kuriuose numatyta daugiau nei 5000 žiūrovų.

Primename, kad kovo 26-ąją „Maccabi“ Eurolygos 32 ture namuose turėtų priimti Kauno „Žalgirį“, tad analogiškos Izraelio išimties prireiks ir Lietuvos klubui.

Remiantis kovo 9 d. duomenimis, Izraelyje koronavirusu užsikrėtusiųjų yra 39 asmenys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)