Kaip praneša Serbijos sporto naujienų portalas „Mozzart Sport“, nacionalinės komandos vyriausiasis treneris Svetislavas Pešičius netikėtai atsisakė 35-erių metų veterano Milošo Teodosičiaus paslaugų. Tokio sprendimo motyvai kol kas nedetalizuojami.

Ilgiau nei 15 metų šalies rinktinei atstovaujantis M. Teodosičius buvo atkabintas nepaisant sėkmingo pastarojo klubinio sezono: Milošas, kuris vidutiniškai rinko po 11,5 taško ir 7,9 rezultatyvaus perdavimo, ne tik kartu su Bolonijos „Virtus“ triumfavo Europos taurės turnyre, bet ir gavo naudingiausio finalo žaidėjo (MVP) prizą.

Su Serbijos krepšininkais M. Teodosičius yra iškovojęs tris sidabro medalius – 2016-aisiais Rio olimpinėse žaidynėse, 2014-aisiais pasaulio čempionate Ispanijoje ir 2009-aisiais Europos čempionate Lenkijoje.


Rugpjūčio 25 dieną namie serbai žais su Graikija, o rugpjūčio 28 d. išvykoje – su Turkija. Tai jau bus FIBA pasaulio čempionato atrankos antrojo etapo rungtynės. Jose M. Teodosičiaus taip pat nebus.

Rugsėjo 1 d. startuosiančiame Europos čempionate Serbija D grupėje Prahoje varžysis su Nyderlandais, Suomija, Lenkija, Izraeliu ir Čekija.

Serbijos rinktinės išplėstinis kandidatų sąrašas: Aleksa Avramovičius, Nemanja Bjelica, Dejanas Davidovacas, Ognjenas Dobričius, Marko Guduričius, Marko Jagodičius-Kuridža, Ognjenas Jaramazas, Nikola Jokičius, Nikola Kaliničius, Balsa Koprivica, Vladimiras Lučičius, Vanja Marinkovičius, Vasilijė Micičius , Nikola Milutinovas, Nemanja Nedovičius Filipas Petruševas, Dušanas Rističius, Borisa Simaničius ir Alenas Smailagičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją