Vakarų Sibire esančioje Tiumenės srityje lietuvis žaidė 2010-2011, 2016-2017 ir 2018-2019 metais.

Antradienį paviešintas BAT sprendimas be motyvų, todėl bylos medžiaga nėra skelbiama, ir žaidėjo pretenzijos buvusiems darbdaviams nėra sukonkretinamos.

Vis dėlto sprendimas palankus klubui. Kauno „Žalgirio“ ir Lietuvos rinktinės įžaidėjo Luko Lekavičiaus vyresniojo brolio reikalavimas išmokėti kompensaciją dėl vienašališkai nutrauktos sutarties atmestas, „Universitet“ privalės išmokėti krepšininkui iš Šilalės tik 620 eurų.

Tuo metu pats L. Lekavičius įpareigotas padengti visus su teismo išlaidomis susijusius kaštus. 5,8 tūkst. eurų kainuos bylos svarstymas Ženevoje (Šveicarija) įsikūrusiame arbitraže, 6,5 tūkst. eurų reikės pervesti klubui padengiant jo patirtas išlaidas.

Jau prasidėjus šiam sezonui L. Lekavičius prisijungė prie „Šilutės“ ekipos ir Nacionalinėje krepšinio lygoje per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,2 taško, atlikdavo 4,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo 4 ir perimdavo 1,9 kamuolio.

Amžiaus pradžioje studijas JAV baigęs veteranas didžiąją karjeros dalį praleido Ukrainos ir Rusijos klubuose, o Lietuvoje aukščiausio lygmens krepšinio ragavo vilkėdamas Vilniaus „Sakalų“, Prienų-Birštono „Vytauto“ ir Alytaus „Dzūkijos“ aprangą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)