Anot „Real“ stratego, jaunąjį slovėną stabdo blauzdos skausmai. Patempimas nėra labai stiprus, tačiau L. Dončičius rungtyniauti negalės daugiau nei savaitę.

Tai reiškia, kad vienas iš komandos lyderių praleis ir sekmadienį Ispanijos lygoje vyksiantį principinį „El Clasico“ mūšį su „Barcelona, ir antradienį Milane vyksiančias Eurolygos rungtynes su Milano „AX Armani“ komanda, kuriai šiuo metu atstovauja Artūras Gudaitis ir Mindaugas Kuzminskas, o Mantas Kalnietis yra išstumtas iš šios ekipos rotacijos.

„Sekmadienį Barselonoje ir antradienį Milane Luka tikrai nežais“, – konstatavo P. Laso.

Net ir be savo talento ketvirtadienį „Real“ namuose 92:75 sutriuškino Atėnų „Panathinaikos“ ir pagal pergales pasivijo Kauno „Žalgirį“ (15), kuris yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau.

„Atlikome solidų darbą visas 40 minučių. Įveikėme tikrai solidų oponentą, mums Eurolygoje lieka penkios rungtynės ir, žygiuodami nuo vienų link kitų, savo kraitį mes tikimės papildyti dar penkiomis pergalėmis“, – konstatavo P. Laso.

Su „Žalgiriu“ Madride „Real“ komanda kausis kovo 22 dieną. Tuo metu L. Dončičius jau turėtų būti sugrįžęs į rikiuotę.

Šį penktadienį 20 val. Kaune „Žalgiris“ susirems su Stambulo „Fenerbahče“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)