Antradienį Toronto atstovų kaip tik ir laukia dvikova su „Nets“, o penktadienį – su dukart iš eilės NBA čempionais Majamio „Heat“ krepšininkais. Abu susitikimai vyks Kanadoje.

Jei išgirdus „Heat“ pavadinimą J. Valančiūną užklumpa geri prisiminimai (jis įdėjo per patį LeBroną Jamesą), tai pagalvojus apie paskutines rungtynes su Vašingtono „Wizards“ (96:88) lietuvį gali aplankyti ir kitokios mintys. Nors jis surinko dvigubą dublį – 11 taškų ir 13 atkovotų kamuolių, bet krepšį iš žaidimo atakavo vos 35 procentų taiklumu (5/14 dvitaškiai, 1/2 baudos).

Be to, mūsiškis trečio kėlinio pradžioje per kelias sekundes užsidirbo net du varžovų blokus iš eilės: iš pradžių po Rudy Gay'aus perdavimo J. Valančiūno metimą nupūtė Marcinas Gortatas, o netrukus – ir gerokai žemesnis Martellis Websteris, įspūdingai numušęs kamuolį beveik į aikštės vidurį ir taip pradėjęs greitą saviškių ataką.

Iš viso tame mače J. Valančiūną blokavo net trys varžovai.

Įspūdingi du blokai J. Valančiūnui per dvi sekundes – nuo 1:20 min.:

Visi J. Valančiūno taškai į „Wizards“ į krepšį:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)