Pirmą sykį šiame sezone „Žalgirio“ ekipa sužaidė dvejas rungtynes per vieną savaitę. Viešnagės Ispanijoje metu Kazio Maksvyčio auklėtiniams pavyko nugvelbti vieną pergalę – nors lyg ant sparnų žaidžiančiam „Real“ antradienį ir buvo pralaimėta, ketvirtadienio vakarą pats „Žalgiris“ nepriekaištingai atakavo iš toli ir Vitorijoje laimėjo prieš vietos „Baskonia“.

Tritaškius kauniečiai realizavo 66,7 proc. taiklumu, o „Žalgiriui“ savoje aikštėje retai pralaiminti baskų ekipa šį sykį kapituliavo 82:99.

Apie tai, ką Kauno komanos žaidime įžvelgė stebėdamas „Žalgirio“ žaidimą su Ispanijos klubais, kokį lobį kauniečiai nugvelbė vasaros žaidėjų rinkoje ir kokią poziciją reikia (jei apskritai reikia) stiprinti Kauno klubui, „Delfi“ papasakojo Jose Manuelis Puertas – ispanų radijo stoties „esRadio“ krepšinio žurnalistas ir populiarios tinklalaidės apie krepšinį „Tirando a Fallar“ autorius.

Publikacijoje pateikiame ir Ispanijos žiniasklaidos reakcijas į „Žalgirio“ pergalę prieš Vitorijos klubą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją