Apie tai, kad Valensijos klubas rodo itin rimtą susidomėjimą lietuviu, antradienį skelbia Valensijos klubui artimas Superdeporte.es portalas.

„Aukštaūgio atvykimas būtų būtent tai, ko reikia, kad Valensijos komanda užbaigtų kito sezono komplektaciją. Ekipa jau pasipildė amerikiečiais Latavious Williamsu ir Ericku Greenu, o vienintelė laisva vieta liko vidurio puolėjo pozicijoje. A. Gudaitį Valensijos klubas stebi jau daug laiko“, – pažymi Superdeporte.es žurnalistas Franas Escudero.

„Tai yra vienas iš geriausių variantų, kuriuos šiuo metu galėtų pasiūlyti žaidėjų rinka. „Galėtų“ rašome todėl, kad viskas priklauso nuo to, ar krepšininką išleis „Lietuvos rytas“, kuris vis dar turi vienų metų sutartį su žaidėju“, – pažymi publikacijos autorius.

Primename, kad Lietuvos rinktinės kandidatą varžo sutartyje numatyta 600 tūkst. eurų išpirka, kuri atbaido ne vieną užsienio klubą. Didžiausią susidomėjimą Artūru buvo išreiškusi Stambulo „Bešiktaš“ ekipa, tačiau turkų siūlomos perpus mažesnės sumos „Lietuvos rytas“ nesutiko priimti.

Ir nors liepos 20-oji buvo paskutinė diena, kai pagal sutartį Europos ar NBA komanda išpirkti paleidžiamąjį raštą, pats centras tikisi, kad vis tik pavyks rasti kompromisą.

„Langas, kai galiu išvykti, užsidarė, bet bandysiu kalbėti su klubo atstovais, kurie galbūt perkels šią datą. Nors tikėtis kažko daugiau nei jiems buvo pasiūlyta, manau, yra sunku, nes mes nerodėme gerų rezultatų. 600 tūkst. nėra realu. Esmė, kad abi šalys gautų naudą – jie pinigus, o aš išėjimą. Reikia kažką spręsti“, – žinutę klubo vadovams siuntė A. Gudaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)