Antradienį Sašos Obradovičiaus auklėtiniai krito po pratęsimo rezultatu 85:89.

Kovą į papildomą laiką perkėlė stebuklingas Mike‘o Jameso tritaškis, bet sausakimšos „Štark“ arenos šeimininkai vis tiek laimėjo, tad po rungtynių kalba sukosi kitomis temomis.

„Monaco“ legionierius iš Lietuvos Donatas Motiejūnas žaidė geriausią sezono mačą, bet iki finalinės sirenos likus 9 sek. būtent jam buvo užfiksuota nesportinė pražanga prieš oponentų vidurio puolėją Aleną Smailagičių.

Paklaustas apie šį epizodą, D. Motiejūnas pratrūko vieno iš Eurolygos transliuotojų eteryje.

„Tai, kas čia nutiko... Gėda Eurolygai. Niekad nekalbu apie teisėjus, bet šįkart vienas švilpukas sekė kitą.

Tas pats buvo, kai žaidėme namuose, po to pranešėme Eurolygai apie aštuonias teisėjų klaidas. Įdomu, kiek jų bus galima priskaičiuoti pasižiūrėjus šių rungtynių vaizdo įrašą. Gėda, gėda turnyrui“, – apmaudą liejo 33-ejų aukštaūgis, pelnęs 23 taškus ir žaidęs rezultatyviausiai savo komandoje.


Jis sutiko, jog vakarą Belgrade teks kuo greičiau pamiršti, kadangi dabar laukia kelionė į gimtąjį Kauną.

Penktadienį „Monaco“ žais su „Žalgiriu“, kuris lygiai taip pat nusvilo mačo pabaigoje, išvykoje 62:64 pralaimėjęs Berlyno ALBA.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją